Καθόμαστε στο γραφείο και σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να κάνουμε engage με τους νέους. Τι μπορούμε να αναπτύξουμε που θα κερδίσει το ενδιαφέρον τους; Πώς να σχεδιάσουμε το μήνυμά μας, ούτως ώστε να το αντιληφθούν και να ανταποκριθούν σε αυτό;

Και η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε, αφού οι millennials αποτελούν ένα απαιτητικό κοινό, καλά ενημερωμένο και με έντονες απόψεις.

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν μπορούσες να ακούσεις την άποψη των φοιτητών για νέες καμπάνιες εύκολα και γρήγορα, χωρίς κανένα κόστος;

Στο StudentLife έχουμε δημιουργήσει το StudentLife Creativity Lab, το  οποίο δίνει την ευκαιρία σε δημιουργικούς φοιτητές να δουλέψουν σε αληθινά projects των κυπριακών brands. Μια διψασμένη ομάδα από νεαρά άτομα, είναι έτοιμη να δώσει πραγματικό feedback και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη νέων καμπανιών και ιδεών που θα έχουν ανταπόκριση μεταξύ των συνομηλίκων τους.

Πώς λειτουργεί το StudentLife Creativity Lab:

  • Σε συνεργασία με τα brands, ετοιμάζουμε την περιγραφή του project τους (δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το brand ή το project)
  • Μεταφέρουμε το project ηλεκτρονικά στην ομάδα του Creativity Lab για μια πρώτη μελέτη
  • Ακολουθεί οργανωμένη συνάντηση μεταξύ των φοιτητών, της ομάδας του StudentLife και του brand (εάν το επιθυμεί), για συζήτηση και ολοκλήρωση του feedback

Η πιο πάνω διαδικασία διαρκεί 5-10 μέρες αναλόγως του project και η συμμετοχή των brands είναι εντελώς δωρεάν, αφού στόχος του StudentLife Creativity Lab είναι να δώσει ευκαιρίες σε φοιτητές να κερδίσουν εμπειρίες μέσα από τη συναναστροφή τους με πραγματικά projects.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Θα σε ενδιέφερε να ακούσεις την άποψη των φοιτητών για το επόμενο σου project;

Στείλε μας απλά ένα email στο [email protected].

Μην υποθέτεις. Ρώτησέ τους.

Κάνε εγγραφή στο StudentLife Insights Newsletter για να είσαι up-to-date με ότι παίζει στον κόσμο των νέων. Κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στο inbox σου!