Εδώ και καιρό προβληματιζόμασταν πώς να αξιοποιήσουμε κατάλληλα τη δυνατότητα που δίνει το Facebook για “Facebook LIVE”. Παράλληλα, οι συνεργάτες μας στη Domino’s Pizza έψαχναν για ένα διαφορετικό διαγωνισμό στα social media για να προσεγγίσουν το νεανικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το StudentLife.

Συνδυάζοντας τα πιο πάνω, και έχοντας τα μάτια μας ανοικτά για τι τρέχει στο εξωτερικό, δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό! Για πρώτη φορά στην Κύπρο (και όχι μόνο), ένα Facebook LIVE χάριζε 60 δώρα μέσα σε 60 λεπτά, μέσα από τη σελίδα του StudentLife στο Facebook!

Πώς συμμετείχαν οι fans μας

Κάθε λεπτό μια νέα ερώτηση εμφανιζόταν στην οθόνη. Οι fans έπρεπε να απαντήσουν με σχόλιο στην ερώτηση! Όλοι με την απάντηση τους έμπαιναν στο διαγωνισμό για να διεκδικήσουν το δώρο που ήταν διαθέσιμο εκείνο το λεπτό. Με την ολοκλήρωση των 60 δευτερολέπτων, αυτόματα-τυχαία επιλεγόταν ένας νικητής που εμφανιζόταν στην οθόνη, όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Αμέσως μια νέα ερώτηση εμφανιζόταν. Η διαδικασία επαναλήφθηκε για 60 δώρα, τα οποία πρόσφερε η Domino’s Pizza!

Τα αποτελέσματα 

Ο διαγωνισμός έτρεξε την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2017 με τα πιο κάτω εκπληκτικά αποτελέσματα:

  • 40,000+ organic reach
  • 10,000+ comments / συμμετοχές
  • 10,000+ video views
  • 300+ reactions
  • 150-200 real time participants ανά λεπτό

Και όλα τα πιο πάνω μόνο σε μια ώρα! Η Domino’s Pizza αξιοποιώντας τη σελίδα του StudentLife στο Facebook, πέτυχε να δημιουργήσει μεγάλο buzz μέσα στο νεανικό κοινό και πολύ ψηλό engagement με το brand, αφού όλες οι ερωτήσεις σχετίζονταν με πίτσα!

Φοιτητές του ΤΕΠΑΚ στα εργαστήρια, έκαναν το μάθημα “παιχνίδι” για μια ώρα!

Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να δημιουργήσεις ένα τέτοιο διαγωνισμό για το δικό σου brand, επικοινώνησε μαζί μας στο 7000 99 20 ή στο [email protected]!