Για τους αναγνώστες της νεανικής πλατφόρμας του StudentLife, η στήλη StudentLife Trends αποτελεί την πρώτη επιλογή όσο αφορά την ενημέρωσή τους για θέματα μόδας και συμβουλές ομορφιάς. Είναι μια στήλη την οποία οι νέοι εμπιστεύονται μιας και οι συντελεστές της είναι μια ομάδα από 10+ νεαρούς bloggers οι οποίοι παράγουν content για άτομα της ίδιας ηλικίας. Τα blog posts, οι φωτογραφίες και τα video που παράγουν είναι όλα εμπνευσμένα ώστε να μιλούν τη γλώσσα του νεανικού κοινού.

Το Blu Beauty Bar αποτελεί ένα καινούριο χώρο ομορφιάς και περιποίησης παρέχοντας στους πελάτες του υπηρεσίες “από την κορυφή μέχρι τα νύχια”. Βρίσκεται στη Λάρνακα και είναι ένας από τους πιο πρόσφατους συνεργάτες μας, καθώς μαζί δημιουργήσαμε μια καμπάνια για να προωθήσουμε τον μοναδικό του χώρο στο νεανικό κοινό. Για την καμπάνια είχαμε διαθέσιμο ένα περιορισμένο budget με το οποίο όμως καταφέραμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οι στόχοι της online καμπάνιας που σχεδιάσαμε μαζί με το Blu Beauty Bar ήταν:

Η δημιουργία awareness για τον νέο χώρο ομορφιάς που έχει ανοίξει στη Λάρνακα, με έμφαση στα unique selling points του καταστήματος που είναι:

  • Η υψηλή ποιότητα και η ποικιλία των υπηρεσιών που προσφέρει(περιποίηση νυχιών, περιποίηση προσώπου, μακιγιάζ, laser, μασάζ κ.ά) σε πολύ προσιτές τιμές.
  • Το εντυπωσιακό περιβάλλον στα πρότυπα αμερικανικών spa
  • Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό

Με ποιους τρόπους το StudentLife Trends προώθησε το Blu Beauty Bar;

Η ομάδα του StudentLife Trends επισκέφθηκε τον χώρο του Blu Beauty Bar στη Λάρνακα ώστε να γνωρίσει το προσωπικό, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα. Η καμπάνια περιλάμβανε τη δημιουργία:

Video – Η δυναμική των videos στα social media είναι αδιαμφισβήτητη. Έτσι, επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα video που να παρουσιάζει 5 από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Blu Beauty Bar. Το σενάριο του video ήταν η επίσκεψη 2 από τις bloggers μας στο κατάστημα και η περιποίησή τους. Μέσα από αυτό προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε τόσο το “stress-free” περιβάλλον όσο και την χλιδή και την κομψότητα του χώρου.

 

Blu Beauty Bar

Δες ποιες υπηρεσίες του Blu Beauty Bar θα σε ενθουσιάσουν: http://bit.ly/2sbqTaQ ?

Posted by StudentLife Trends on Monday, June 19, 2017

 

Blog post – στο οποίο παρουσιάσαμε τις υπηρεσίες του Blu Beauty Bar με περισσότερη λεπτομέρεια, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν καθώς και τις τιμές. Το blog post είναι ακόμα ένας καλός τρόπος προώθησης χώρων ομορφιάς καθώς ο blogger λειτουτγεί σαν influencer συστήνοντας στους αναγνώστες να το επισκεφθούν τον χώρο.

Facebook & Instagram image posts των micro-influencers που επισκέφθηκαν το κατάστημα κατά την περιποίησή τους στο Blu Beauty Bar.

Instagram stories από την επίσκεψή μας στο χώρο του beauty bar δείχνοντας έτσι ένα αυθεντικό “backstage” του τι συμβαίνει στον χώρο εκείνο.

Κατά τη δημοσίευση και την προώθηση του content στα Social Media του StudentLife Trends υπήρχε link το οποίο παρέπεμπε απευθείας στο Facebook page του Blu Beauty Bar. Έτσι, ήταν πολύ εύκολο όσοι ενδιαφέρονταν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες ή να κλείσουν ραντεβού νε επικοινωνήσουν απευθείας με το Blu Beauty Bar.

Επίσης, το blog post ήταν feature content για 2 εβδομάδες στη στήλη του StudentLife Trends και μπορούσε να το δει κάποιος στο sidebar.

Τι πετύχαμε;

Παρόλο που το budget για πληρωμένη απήχηση ήταν περιορισμένο, εντούτοις τα αποτελέσματα για το Blu Beauty Bar ήταν πολύ καλά.

  • Συνολικό reach των ενεργειών στα social media:  71,153
  • Συνολικό engagement του content: 5,092 (reactions, comments, shares, clicks)
  • Το video που ετοιμάσαμε μάζεψε συνολικά 16,615 views.
  • 481 clicks στο Facebook page του Blu Beauty Bar.

Έχεις κι εσύ μια καινούρια επιχείρηση την οποία θα ήθελες να την μάθει και να την επισκεφθεί το νεανικό κοινό; Επικοινώνησε μαζί μας για να το συζητήσουμε  στο 7000 99 20 ή στο [email protected]!