Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε την ευκαιρία στο StudentLife να δοκιμάσουμε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στην Κύπρο αξιοποιώντας τη δυνατότητα του Facebook Live! Τα αποτελέσματα σε reach και engagement ήταν εκπληκτικά και έτσι θέλαμε να τον επαναλάβουμε.

Μαζί με ένα πολύ δυνατό brand στην Κύπρο, τα εστιατόρια TGI Fridays, οργανώσαμε τον Facebook Live διαγωνισμό που μέχρι σήμερα στα κυπριακά social media τρέχει μόνο από τη σελίδα μας!

Στις 20 Σεπτεμβρίου στη 1 το μεσημέρι ξεκινήσαμε να “μεταδίδουμε” τον διαγωνισμό από τη σελίδα του StudentLife.com.cy. Σε 60 λεπτά τα TGI Fridays, μέσω της σελίδας μας, θα χάριζαν στο νεανικό κοινό 60 απολαυστικά δώρα (meals, starters, desserts & cocktails)!

Πώς συμμετείχε το κοινό του StudentLife;

Το ρολόι στην οθόνη του Facebook Live μετρούσε αντίστροφα και κάθε λεπτό μια νέα ερώτηση εμφανιζόταν στην οθόνη. Το κοινό έπρεπε να απαντήσει με σχόλιο στην ερώτηση που εμφανιζόταν στην οθόνη, ώστε να λάβει μέρος στην κλήρωση για το δώρο που έδειχνε στη δεξιά εικόνα.

Κάθε 60 δευτερόλεπτα ένας νικητής επιλεγόταν τυχαία από τα σχόλια, με την φωτογραφία προφίλ του να εμφανίζεται στην αριστερή εικόνα. Αμέσως, μια νέα ερώτηση εμφανιζόταν και η διαδικασία επαναλήφθηκε για 60 “χορταστικά” δώρα από τα TGI Fridays.

Σχετικές ερωτήσεις με το brand

Όπως θα δείτε οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με το γνωστό και αγαπημένο brand TGI Fridays και πολλές από αυτές ήταν χαλαρές και διασκεδαστικές.

Για παράδειγμα κάποιες ζητούσαν την γνώμη των viewers σχετικά με τις γευστικές τους προτιμήσεις, π.χ “Εσύ τι προτιμάς; Classic Burger ή Quinoa Burger;”, άλλες είχαν πιο “εκπαιδευτικό-ενημερωτικό” χαρακτήρα για το brand, π.χ. “Πόση έκπτωση παίρνεις στα γενέθλιά σου όταν έχεις το “Fridays Cyprus – Rewards” app;” και άλλες ήταν πιο ανοικτές για να αυξήσουν κι άλλο το engagement με το κοινό, π.χ. “Με ποιο φίλο/η σου σου αρέσει να πηγαίνετε στα TGI Fridays;”

Επίσης, αξιοποιήσαμε τη μεγάλη προσοχή που κερδίζει το Facebook Live για να προωθήσουμε τη νέα προσφορά TGI Fridays-StudentLife, για €5 έκπτωση σε κάθε κυρίως γεύμα.

TGIF LIVE Διαγωνισμός

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε 60 γεύματα και cocktails από τα TGI Fridays Cyprus!

Απάντησε τώρα στις ερωτήσεις και κέρδισε 60 δώρα (meals, starters, desserts & cocktails) από τα TGI Fridays Cyprus! Κάθε 1 λεπτό 1 τυχερός κερδίζει!

*Τα δώρα μπορούν να διεκδικήσουν μόνο όσοι συμμετέχοντες διαμένουν στην Κύπρο.

Πάρε €5 έκπτωση για κάθε κυρίως γεύμα, Δευτέρα – Πέμπτη! Κατέβασε τον κωδικό σου εδώ: http://bit.ly/fridaysoffer

Posted by StudentLife.com.cy on Wednesday, September 20, 2017

 

Αποτελέσματα:

To reach του διαγωνισμού και ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αυτό οφείλεται στο συνδυασμό των πιο κάτω παραγόντων:

 • προβολή ενός πολύ δυνατού brand (TGI Fridays),
 • επιλογή κατάλληλου καναλιού (StudentLife.com.cy) με νεανικό κοινό που έχει “εκπαιδευτεί” σε διαγωνισμούς και κάνει πολύ εύκολα engage,
 • επιλογή ιδανικού εργαλείου (Facebook Live Διαγωνισμός) και μοναδικού στα κυπριακά δεδομένα,
 • επιλογή δώρων που ενθουσιάζουν το κοινό για ένα χώρο που αγαπούν να επισκέπτονται.

Αυτά που πετύχαμε με τον Facebook LIVE διαγωνισμό για τα TGI Fridays:

 • 100k+ Organic reach τη μέρα του διαγωνισμού (συνολικά 140k+ Organic reach μέσα στην επόμενη βδομάδα)
 • 12k+ comments/συμμετοχές τη μέρα του διαγωνισμού (συνολικά 15k+ comments μέσα στην επόμενη βδομάδα)
 • 32.000+ Video views
 • 2.000+ Reactions
 • 41 Shares
 • 273 Peak Live viewers (200-250 Live viewers ανά λεπτό)
 • 425 Clicks στον link της προσφοράς για να κατεβάσουν τον κωδικό

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι τα TGI Fridays αξιοποιώντας τη σελίδα του StudentLife στο Facebook πέτυχαν να δημιουργήσουν μεγάλο buzz στο νεανικό κοινό και υψηλό engagement με το brand!

Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να δημιουργήσεις ένα τέτοιο διαγωνισμό για το δικό σου brand, επικοινώνησε μαζί μας στο 7000 99 20 ή στο [email protected]!