1Η Sephora γιορτάζει την ποικιλομορφία στη νέα της καμπάνια!

racked.com

Η προτίμηση των νέων για πιο ποικιλόμορφες καμπάνιες είναι ξεκάθαρη και αυτό αξιοποιεί η Sephora στη νέα της καμπάνια, στην οποία πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της.

Για την καμπάνια έστειλαν το δικό τους video περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι της Sephora, με θέμα: “τι σημαίνει ομορφιά για αυτούς”. Από αυτούς επιλέχθηκαν 10 για να πρωταγωνιστήσουν στις διαφημίσεις.

Οι 10 πρωταγωνιστές ήταν άνδρες και γυναίκες που είχαν κάτι το ξεχωριστό “να πουν”. Για παράδειγμα, η Samano η οποία έχει χάσει τα μαλλιά της θέλησε να δώσει το δικό της “μήνυμα ομορφιάς” προς το κοινό που πάσχει από τριχοφυΐα (Racked).

2ΙΚΕΑ: Έφτιαξε pre-roll ads τα οποία οι viewers θέλουν να παρακολουθήσουν!

Η ΙΚΕΑ χρησιμοποιεί “αντίστροφη ψυχολογία” για να πείσει τους viewers του YouTube να παρακολουθήσουν τις διαφημίσεις που εμφανίζονται ως pre-roll ads.

Τα ads είναι σκόπιμα βαρετά και μακράς διαρκείας με κάποια να ξεπερνούν τα 5 και τα 8 λεπτά. Τα “Irresistible Pointless TrueView Ads” όπως ονομάζονται, παρουσιάζουν σκηνές που απεικονίζουν ένα κακόκεφο φοιτητή να πλένει τα πιάτα, μια ομάδα από νεαρούς να “παλεύουν” αργά και ένα νεαρό ζευγάρι που νιώθει αμηχανία.

Το κοινό σημείο όλων των χαρακτήρων που πρωταγωνιστούν στα ads είναι ότι “παρακαλούν”, κατά κάποιο τρόπο, τον viewer να πατήσει skip στη διαφήμιση. Το αποτέλεσμα είναι πως ο μέσος όρος παρακολούθησης των video είναι 3 (ολόκληρα) λεπτά (Adweek).

3Brat: To media startup που δημιουργήθηκε για τους νέους!

Το νέο media startup Brat στηρίζεται στην παραγωγή σειρών για νέους και την προβολή τους εκεί που ήδη βρίσκονται, στο YouTube! Τα shows θα ξεχωρίζουν μιας και θα είναι καλής ποιότητας παραγωγές, στις οποίες θα πρωταγωνιστούν πολλοί, ήδη καθιερωμένοι Influencers!

Στο παρόν στάδιο, το Brat στοχεύει στο να δημιουργήσει κάτι που οι νέοι θα αγαπήσουν και θα γίνουν πιστοί οπαδοί, και αργότερα να αξιοποιήσει το content για να κλείσει συμφωνίες με μεγάλα brands (Business Insider).

4Nitendo Holiday Experience: Πώς είναι τα pop-up καταστήματα της Nintendo;

kidscreen.com

Μιας και πληριάζουν Χριστούγεννα και κάθε χρόνο οι παιχνιδοκονσόλες έχουν την τιμητική τους, η Nintendo ανοίγει 17 pop-up καταστήματα με σκοπό να προσφέρει στους fans της την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τα προϊόντα της.

Στα Nitendo Holiday Experience, όπως ονομάζονται τα καταστήματα, θα μπορεί κανείς να παίξει δημοφίλη και νέα παιχνίδια, όπως τα “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” και “Super Mario Odyssey”, καθώς και να μπει στην κλήρωση για πόντους που μπορεί να εξαργυρώσει σε παιχνίδια.

Πολύ καλή αφορμή για την κίνηση αυτή της Nitendo, αποτελεί η μεγάλη επιτυχία του Nintendo Switch το οποίο αναμένεται να φέρει $1 δις στο brand αυτό το χρόνο (Kidscreen).

Κάνε εγγραφή στο StudentLife Insights Newsletter για να είσαι up-to-date με ότι παίζει στον κόσμο των νέων. Κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στο inbox σου!