Το 2017 ανήκει πια στο παρελθόν, και όπως κάθε επιχείρηση έτσι κι εμείς κάναμε τη δική μας ανασκόπηση για το έτος. Ποιους στόχους θέσαμε πόσοι από αυτούς επιτεύχθηκαν; Ποιες ήταν οι νέες ευκαιρίες που εντοπίσαμε, τι καινούριο μάθαμε και ποιες ήταν οι νέες τάσεις που αξιοποιήσαμε;

Μέσα από αυτόν τον απολογισμό, σκεφτήκαμε μερικά πράγματα που αποτέλεσαν σταθμό για εμάς το 2017! Πιο κάτω λοιπόν σας παρουσιάζουμε 5+1 πράγματα που πετύχαμε στο StudentLife και ίσως το brand σας μπορεί να τα αξιοποιήσει μέσα στο 2018.

1Διοργανώσαμε το μεγαλύτερο on-campus event της χρονιάς! 

Στο StudentLife αποφασίσαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο να κάνουμε την επιστροφή στο πανεπιστήμιο πιο ωραία και ευχάριστη με κάτι που θα ενθουσιάσει τόσο τους φοιτητές όσο και τα brands. Έτσι, βρεθήκαμε παρέα με το Shark Energy Drink και με 15 διαφορετικά brands σε 5 πανεπιστήμια της Κύπρου με παιχνίδια, διαγωνισμούς, δωροκουπόνια, φοιτητικές προσφορές και φυσικά πολλή ενέργεια!

Ο ενθουσιασμός των 10.000 φοιτητών που προσέλκυσε ήταν μεγάλος και τα αποτελέσματα για τα brands πολύ καλά. Αυτό μας οδήγησε στην απόφαση να επαναλάβουμε  το UniFEST και το 2018! Δες εδώ τους λόγους επιτυχίας και τα αποτελέσματα του event!

2Τo StudentLife Trends άρχισε να συνεργάζεται με μεγάλα brands!

To StudentLife Trends αποτελεί τη στήλη μόδας και ομορφιάς του StudentLife.com.cy, η οποία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των νέων μιας και οι συντελεστές της είναι μια ομάδα από 10+ νεαρούς bloggers. Το 2017 ήταν η χρονιά που αρκετά brands αναγνώρισαν τη δυναμική του StudentLife Trends και μαζί δημιουργήσαμε καμπάνιες που προσέλκυσαν το engagement του youth community της Κύπρου.

Αποκορύφωμα ήταν η συνεργασία μας με το fashion brand Forever 21, το οποίο αξιοποίησε τα κανάλια του StudentLife Trends για να τρέξει μια μεγάλη social media καμπάνια! Η καμπάνια περιλάμβανε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό μέσω Instagram stories, ένα Facebook LIVE διαγωνισμό καθώς και influencers campaign.

Το reach της καμπάνιας ξεπέρασε τις 250,000, χωρίς να υπολογίζεται το viral reach που είχε μέσα από τα Instagram stories των χρηστών. O συνολικός αριθμός των συμμετοχών στους διαγωνισμούς ήταν 12,394!

3Αναπτύξαμε τον πρωτότυπο διαγωνισμό Facebook LIVE!

 

TGIF LIVE Διαγωνισμός

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε 60 γεύματα και cocktails από τα TGI Fridays Cyprus!

Απάντησε τώρα στις ερωτήσεις και κέρδισε 60 δώρα (meals, starters, desserts & cocktails) από τα TGI Fridays Cyprus! Κάθε 1 λεπτό 1 τυχερός κερδίζει!

*Τα δώρα μπορούν να διεκδικήσουν μόνο όσοι συμμετέχοντες διαμένουν στην Κύπρο.

Πάρε €5 έκπτωση για κάθε κυρίως γεύμα, Δευτέρα – Πέμπτη! Κατέβασε τον κωδικό σου εδώ: http://bit.ly/fridaysoffer

Posted by StudentLife.com.cy on Wednesday, September 20, 2017

 

Γενικότερη μας προσπάθεια είναι να προτείνουμε στα brands πρωτότυπες ενέργειες, γι’ αυτό και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για ό,τι νέο παίζει! Βλέποντας πώς αξιοποιούν τη δυνατότητα του Facebook LIVE στο εξωτερικό, αναπτύξαμε έναν διαγωνισμό που τρέχει μέσω Facebook LIVE για 1 ώρα και οι χρήστες απαντούν σε ερωτήσεις και διεκδικούν δώρα.

Μέχρι σήμερα ο διαγωνισμός τρέχει αποκλειστικά από το StudentLife στα κυπριακά social media και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Η επιτυχία του οφείλεται στην αμεσότητα, καθώς για κάθε ερώτηση που εμφανίζεται, ο χρήστης έχει 1 λεπτό για να απαντήσει. Αμέσως ανακοινώνεται ο νικητής του δώρου και o διαγωνισμός προχωρά στην επόμενη ερώτηση, κρατώντας έτσι τους χρήστες σε εγρήγορση και αυξάνοντας το engagement.

Στο 2017 έχουμε τρέξει το διαγωνισμό σε συνεργασία με μερικά από τα μεγαλύτερα brands της Κύπρου και έχουμε χαρίσει εκατοντάδες δώρα στο νεανικό κοινό. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τον διαγωνισμό και τα αποτελέσματά του εδώ.

4Αποκτήσαμε τα δικά μας Facebook LIVE shows και vlogs!

Στο StudentLife αναγνωρίσαμε από νωρίς τη δυναμική των video στα social media και εμπλουτίσαμε το περιεχόμενό μας με long-form video content τα οποία παράγονται και δημοσιεύονται σε εβδομαδιαία βάση. Τα 3 εβδομαδιαία shows κερδίζουν σχόλια, reactions και την προσοχή του κοινού προσφέροντας παράλληλα ακόμα ένα μέσο προβολής στα brands που συνεργαζόμαστε.

Μπορείς να δεις τα online shows καθώς και να διαβάσεις τα οφέλη της συμμετοχής ενός brand σε αυτά σε σχετικό άρθρο.

5Καθιερώσαμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα StudentLife Academy!

Το StudentLife Academy μετά το πρώτο του launch τον Σεπτέμβρη του 2016, εισήλθε δυναμικά στο 2017 με άλλα 3 launches και 65+ απόφοιτους μέχρι στιγμής! Το StudentLife Academy είναι ένα πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στους τομείς Marketing & Business, το οποίο προετοιμάζει πρόσφατα απόφοιτους για δουλειά και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • Εξασφαλισμένη θέση εργασίας στους τομείς του Marketing & Business.
  • Επαγγελματικό coaching με συνεχές feedback.
  • Προσωπική ανάπτυξη με έμφαση στις επαγγελματικές δεξιότητες, συνήθειες και συμπεριφορές.
  • Απόκτηση εργασιακής εμπειρίας μέσα από πραγματικά projects εταιρειών.

Το 2017 ήταν χρονιά συνεχών βελτιώσεων που καθιέρωσε το StudentLife Academy ως ένα ολοκληρωμένο πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ιδανικό για κάθε νέο απόφοιτο που τον ενδιαφέρει το digital marketing αλλά και για τις εταιρείες που ψάχνουν ταλέντα έτοιμα να μπουν στην αγορά εργασίας! Μάθε περισσότερα για το StudentLife Academy εδώ.

6Η ομάδα μας μεγάλωσε!

Από τον Δεκέμβριο του 2017 στην ομάδα μας προστέθηκαν 5 νέα άτομα! Έτσι η ομάδα του StudentLife μεγάλωσε και σήμερα αποτελείται από 14 άτομα, με μέσο όρο ηλικίας τα 27 χρόνια, που ο καθένας προσθέτει εκτός από τις ικανότητες και τις γνώσεις του, το δικό του λιθαράκι για την καλλιέργεια και διατήρηση της family-centric κουλτούρας της εταιρείας μας!

Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο 2017 δοκιμάσαμε και πειραματιστήκαμε με καινούρια πράγματα, κερδίζοντας νέες εμπειρίες και φυσικά μαθαίνοντας από αυτές για ένα καλύτερο 2018! Ίσως το σημαντικότερο επίτευγμα για την εταιρεία μας, είναι ότι τα άτομα που αποτελούν την ομάδα, καταφέρνουν να είναι αγαπημένα σαν οικογένεια! Ταυτόχρονα, αγαπούν αυτό που κάνουν καθημερινά και όλοι νιώθουν ότι έχουν βρει την “dream job” τους! Αυτό μας κάνει έτοιμους για μεγαλύτερες προκλήσεις στη νέα χρονιά!

Ευχόμαστε ένα συναρπαστικό 2018 γεμάτο με υγεία, ενθουσιασμό, φρέσκες πρωτότυπες ιδέες και πολλές επιτυχίες!