1Η Dolce & Gabbana άνοιξε boutique για Millennials!

Charlotte Groeneveld Photo: Matteo Prandoni/BFA.com

Πρόσφατα η Dolce & Gabbana προχώρησε στο άνοιγμα ιδιωτικού καταστήματος στη Νέα Υόρκη. Το τριών ορόφων κατάστημα σχεδιάστηκε για Millennials και είναι Instagram friendly. Εκεί το γνωστό brand θα οργανώνει κάθε μήνα διάφορα events με θέματα όπως  το φαγητό, την τεχνολογία, τη μουσική και φυσικά τη μόδα. Σε αυτά τα events, περίπου 100-150 καλεσμένοι θα παρευρίσκονται μόνο με προσωπική πρόσκληση!

Στα εγκαίνια του καταστήματος που τελέστηκαν στις 26 Ιουλίου, υπήρξε και μια μικρή συναυλία από τους soul artists Starchild & The New Romantic. Για να δούμε αν η Dolce & Gabbana καταφέρει να κάνει αυτό το κατάστημα ένα από τα πιο exclusive της Νέας Υόρκης (The Cut).

2Η αξιοποίηση των Influencers αυξάνει τη ζήτηση σε προϊόντα!

teenvogue.com

Όσο αφορά την μόδα, οι Influencers παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των brands που προωθούν. Έχει παρατηρηθεί ότι όταν κάποιοι celebrities φορέσουν κάποια ρούχα, τότε υπάρχει τεράστια αύξηση στη ζήτηση τους.

Όταν η Selena Gomez πρόσφατα είχε φορέσει ένα κόκκινο tracksuit από το Γαλλικό σχεδιαστή Vetements, το brand είχε 410% αύξηση στην αναζήτηση των συγκεκριμένων tracksuits. Άλλα παραδείγματα συμπεριλαμβάνουν την Rihanna όταν φόρεσε ρούχα από το brand Off-White, με αύξηση στην αναζήτηση κατά 370% μέσα σε μια εβδομάδα, και την Taylor Swift όταν φόρεσε ένα συγκεκριμένο ροζ hoodie από το brand Balenciaga. Τότε η αναζήτηση αυξήθηκε κατά 112%!

Απ’ ότι φαίνεται οι Celebrity Influencers έχουν πιστούς “ακόλουθους”, οι οποίοι προσπαθούν να ακολουθούν τις δικές τους στυλιστικές επιλογές (Teen Vogue).

3Τα E-Sports γίνονται επαγγελματικά sports!

Photo by Robert Paul/Blizzard Entertainment.

Τα τελευταία χρόνια τα E-Sports άρχισαν να αλλάζουν και να γίνονται επαγγελματικά sports και οι gamers επαγγελματίες αθλητές. Παιχνίδια όπως το League of Legends, το Dota 2 και το Overwatch έχουν βρεθεί πρώτα στις επιλογές των επαγγελματιών gamers.

Πολλές από τις gaming ομάδες έχουν αγοραστεί από μεγάλες εταιρείες αθλητισμού και όχι μόνο. Για παράδειγμα οι NBA ομάδες Houston Rockets και Golden State Warriors έχουν προχωρήσει στην αγορά των League of Legends ομάδων Clutch Gaming και Golden Guardians αντίστοιχα. Οι επαγγελματικές gaming ομάδες έχουν μισθούς και ωφελήματα για τους παίχτες τους αλλά και ένα επαγγελματικά δομημένο ημερήσιο πρόγραμμα.

Η αξία της gaming αγοράς αναμένεται να φτάσει τα $922 εκατομμύρια, με τα έπαθλα από τους professional gaming διαγωνισμούς να ανέρχονται σε μερικά εκατομμύρια (The Verge)! Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η ανερχόμενη αγορά!

4Τι χρειάζονται οι Millennials στον χώρο εργασίας τους;

Πολλοί εργοδότες προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο για το “τι θέλουν οι Millennials από τη δουλειά τους“. Οι Millennials αποτελούν αυτή τη στιγμή ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου δυναμικού της αγοράς. Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να κατέχει η εργασία τους είναι το καλό εργασιακό κλίμα. Η καλλιέργεια της εταιρικής κουλτούρας είναι αυτό που θα τους προσελκύσει, όχι τα φανταχτερά perks που μπορεί να προσφέρει μια εργασία.

Επίσης οι Millennials θέλουν συνεχώς να εκπαιδεύονται για να μπορούν να προχωρούν και να εξελίσσονται σε μία εργασία. Γι’ αυτό το λόγο “θέλουν” να λαμβάνουν επαρκές  feedback από τους εργοδότες τους αλλά και να νιώθουν μια ανταμοιβή όταν ξεπεράσουν τους στόχους των πωλήσεων ή πραγματοποιήσουν εξυπηρέτηση ψηλού επιπέδου σε πελάτες (Forbes).

Οι Millennials της Κύπρου αναζητούν παρόμοια στοιχεία από τις εταιρείες. Άραγε οι ίδιες οι εταιρείες είναι διαθέσιμες να αλλάξουν για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους;

5Με το νέο iOS 12 της Apple έρχονται τα Memoji!

Η Apple παρουσίασε, κατά τη διάρκεια του Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), το καινούριο iOS 12 που θα είναι διαθέσιμο αυτό τον Σεπτέμβριο. To συγκεκριμένο λογισμικό θα έχει αναβαθμισμένα μέτρα ασφαλείας, parental controls και καλύτερη απόδοση. Επίσης θα υπάρχουν αναβαθμίσεις σε κάποια apps, όπως την αναβάθμιση του Νο1 digital assistant app – Siri, καταγραφή της χρονικής περιόδου που περνούμε στο iPhone ή  iPad και ανανεωμένο Do Not Disturb Mode με στόχο να περιορίσει την υπερβολική έκθεση στον ψηφιακό κόσμο.

Αυτό που ξεχωρίζει από τα νέα features, είναι η προσθήκη των Memoji. Θα μας δίνεται δηλαδή η δυνατότητα να δημιουργούμε τα  τα δικά μας Animoji βάζωντας τις φωτογραφίες μας (Digital Trends)! Για να δούμε πώς θα ανταποκριθούν οι Millennials σε αυτό το νέο trend!

Κάνε εγγραφή στο StudentLife Insights Newsletter για να είσαι up-to-date με ότι παίζει στον κόσμο των νέων. Κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στο inbox σου!