Αναγνωρίζοντας τη δυναμική των video στα social media από νωρίς, φροντίσαμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενό μας με videos, τα οποία παράγονται και δημοσιεύονται στα κανάλια μας κάθε βδομάδα, καθώς και με νεανικές video-εκπομπές / shows που σκοπό έχουν να ενημερώσουν αλλά και να διασκεδάσουν το φοιτητικό και νεανικό κοινό που τις παρακολουθεί.

Η θεματολογία της κάθε εκπομπής στοχεύει στα διαφορετικά ενδιαφέροντα που έχει ένας Κύπριος φοιτητής/νέος και όχι μόνο. Από ψυχαγωγία μέσα από τη φοιτητική ζωή μέχρι αθλητισμό, μόδα και ομορφιά!

Οι εκπομπές του StudentLife.com.cy, του StudentLife Sports και του Trends.com.cy έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του original content! Δηλαδή έχουν αυθεντικό, χαλαρό, ευχάριστο περιεχόμενο, με ενδιαφέρουσα θεματολογία και προπάντων με αυθεντικούς παρουσιαστές που το κοινό τους νιώθει πολύ κοντά του και αλληλεπιδρά μαζί τους.

Με μια δυναμική νεανική ομάδα που επιδιώκει να είναι up-to-date σχετικά με την παραγωγή content και τη χρήση των social media, οι εκπομπές ανανεώνονται συνεχώς για να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στις προτιμήσεις και συνήθειες του νεανικού κοινού.

Δες πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες για την κάθε εκπομπή:

1“Αξίζει Πράγματι” στο StudentLife.com.cy

Αξίζει Πράγματι Vlog Ιουνίου: Halloumi & Pattiha Tasting

Αξίζει Πράγματι Vlog: Δες το νέο επεισόδιο με τον Andreas Haris να κερνάει “pattiha & halloumi” τους τουρίστες στο Nissi Beach και να τους ζητά τη γνώμη τους, στα “άπταιστα” του αγγλικά! ? Μαζί του στο “δύσκολο έργο” η Andria Sakalli και φυσικά ο Polis Ioannou! ?
Χορηγός εκπομπής: Pizza Hut
Ευχαριστίες: Τυροκομείο Α/φοι Πάντζιαρου Λτδ

Posted by StudentLife.com.cy on Monday, 2 July 2018

Η ψυχαγωγική εκπομπή του StudentLife στην οποία ο Αντρέας Χαρής – υπεύθυνος social media & community του StudentLife – συζητά μαζί με διάφορους καλεσμένους θέματα που απασχολούν το νεανικό κοινό, δίνοντας συμβουλές με χιουμοριστικό ύφος, αισιοδοξία και πολλή θετική ενέργεια!

Ο ακομπλεξάριστος και γεμάτος ενέργεια Ανδρέας, μπορεί να φτιάξει την διάθεση όποιου παρακολουθήσει την εκπομπή! Τα θέματα της εκπομπής είναι άκρως ενδιαφέροντα αλλά και απρόβλεπτα όπως: “5+1 λόγοι για να επιστρέψεις στο πανεπιστήμιο (και να μη συνεχίσεις τις διακοπές σου)!”.

Πολλές φορές, o Αντρέας βγαίνει εκτός studio, όπου μπαίνει στο πετσί διάφορων ρόλων όπως “Παγωτάρης για μια μέρα!”! Επίσης, έρχεται σε επαφή με κόσμο και κάνει διάφορες “έρευνες”, όπως για παράδειγμα το “Halloumi & Pattiha Tasting”. Ο Αντρέας Χαρής έχει τεράστια αναγνώριση από το φοιτητικό κοινό έτσι η εκπομπή του λαμβάνει πολύ ψηλό reach & engagement.

2“Follow the Trends” on Trends.com.cy

“Follow the Trends Vlog 30”: Άκρως καλοκαιρινό μακιγιάζ από την Ολίβια!

Το “Follow the Trends” επιστρέφει ανανεωμένο και πλέον θα έχει καλεσμένους! Στο σημερινό vlog, καλεσμένη η Olivia απαντά σε διάφορες ερωτήσεις και στο τέλος κάνει ένα πολύ summerish μακιγιάζ στην Christina! ?

Posted by Trends.com.cy on Wednesday, 6 June 2018

Μια νεανική εκπομπή που έχει να κάνει με ό,τι αφορά τη μόδα και όχι μόνο! Παρουσιάστρια είναι η Χριστίνα Αργυρού, Chief Editor και Content Creator του Trends.com.cy. Αυτό που κάνει το “Follow the Trends” να ξεχωρίζει είναι το γλυκό και θετικό ύφος με το οποίο η Χριστίνα προσεγγίζει τον χώρο της μόδας και ομορφιάς.

Η εκπομπή περιλαμβάνει παρουσίαση και ανάλυση μυστικών ομορφιάς, fashion tips και προϊόντων περιποίησης, όπως “Τα 5+1 πιο αγαπημένα προϊόντα για τα μαλλιά μου” και “Keratin Protect Straight Brush από τη Remington”.

Το “Follow the Trends” κερδίζει ψηλό engagement αφού η Χριστίνα είναι ένα άτομο με δυναμική παρουσία στo Instagram και πολλά νεαρά κορίτσια ταυτίζονται και αγαπούν να έρχονται σε επαφή μαζί της. Η Χριστίνα λατρεύει να ενημερώνεται συνεχώς για θέματα μόδας και ομορφιάς, να δοκιμάζει νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και να απαντά στις απορίες των fans της εκπομπής.

3“Τρία Έξω Πέναλτι” στο StudentLife Sports

Τρία Έξω Πέναλτι – Vartan Aparian

Ο Vartan Aparian είναι ο άνθρωπος που μας έδωκε ξύλο, αλλά άρεσε μας! Ο Vassos Kyriacou επέστρεψε στον θρόνο του με ερωτήσεις, ενώ ο Constantinos Tsiartas επροσπάθησε να ρίξει τον καλεσμένο μας στο challenge του! #triaeksopenalti #sportsvideos

Posted by StudentLife Sports on Friday, 3 August 2018

Ένα φρέσκο concept στις αθλητικές εκπομπές είναι το “Τρία Έξω Πέναλτι”. Παρουσιαστές οι Βάσσος Κυριάκου και Κωνσταντίνος Τσιάρτας, υπεύθυνοι περιεχομένου της στήλης StudentLife Sports.

Το “Τρία Έξω Πέναλτι” ασχολείται με διάφορα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, η καλαθόσφαιρα, η χειροσφαίρηση και η πετοσφαίρηση. Οι καλεσμένοι της εκπομπής είναι νέοι και επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι παίρνουν μέρος σε συνεντεύξεις και διασκεδαστικά challenges, όπως “Ο Vartan Aparian μιλάει στη κάμερα του “Τρία Έξω Πέναλτι” και “Ο Ανδρέας Σιζόπουλος μιλάει στη κάμερα του “Τρία Έξω Πέναλτι”!

Η εκπομπή ελκύει την προσοχή των νέων που ασχολούνται με αθλητισμό και όχι μόνο, ενώ οι παρουσιαστές διατηρούν μια ξεχωριστή σχέση με την κοινότητα του πανεπιστημιακού αθλητισμού, λόγω της της δημοσιογραφικής κάλυψης των πανεπιστημιακών αθλημάτων.


Tα οφέλη της συμμετοχής ενός brand στα online shows μας:

Μέσα από τις 3 εκπομπές ένα brand, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του κοινού που στοχεύει, έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει το νεανικό κοινό και να μιλήσει απευθείας μαζί του. Τα shows μπορούν να αποτελέσουν ένα native τρόπο προώθησης του brand, καθώς μπορεί να εμπλακεί με διάφορους τρόπους σε ένα original video content, από απλές αναφορές μέχρι branded παιχνίδια, διαγωνισμούς και άλλες πρωτότυπες ιδέες που η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να ετοιμάσει.

Επίσης, οι εκπομπές μπορούν να ωθήσουν το κοινό να αναλάβει δράση – “to take action”. Ανάλογα με το στόχο της καμπάνιας/ενέργειας, οι παρουσιαστές ενθαρρύνουν τους θεατές τους για να κάνουν μια ενέργεια σχετική με το brand, όπως για παράδειγμα να κάνουν click σε ένα link για να μάθουν περισσότερα, να κατεβάσουν ένα κουπόνι, να ρίξουν μια ματιά σε ένα online store κ.ά.

Θέλεις το δικό σου brand να μιλήσει στο νεανικό και φοιτητικό κοινό μέσα από τις εκπομπές μας; Τότε επικοινώνησε μαζί μας στο [email protected] ή στο 70 00 99 20!