1Νέοι τρόποι επικοινωνίας στο Instagram!

instagram-press.com

Το Instagram έχει δημοσιεύσει, πρόσφατα, καινούρια updates που θα δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με πολλούς συναρπαστικούς τρόπους. Πλέον, οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν στα question sticker με τραγούδια από το music library και με την σειρά τους αυτά μπορούν να γίνονται share από το άτομο που έκανε το story!

To question sticker μπορεί πλέον να χρησιμοποιείται και στο Instagram Live για όσους θέλουν να ρωτήσουν κάτι τους αγαπημένους τους bloggers. Μία νέα προσθήκη είναι το countdown sticker που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα sticker με αντίστροφη μέτρηση, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για χρήση από τους followers μέχρι την λήξη του! Θα συναρπάσουν άραγε τους χρήστες τα νέα updates; (Instagram-Press);

2Instagram accounts ειδικά για influencers!

thes3agency.com

Μιας και μιλάμε για το Instagram, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι οι influencers αποτελούν πλέον ένα σημαντικό του κομμάτι. Έτσι, για να τους βοηθήσει τόσο στη δημιουργία περιεχομένου όσο και στην επεξεργασία δεδομένων, το Instagram βρίσκεται στην διαδικασία δοκιμής accounts ειδικά σχεδιασμένων για influencers!

Τι διαφορά θα έχουν από τα υπόλοιπα; Αυτά τα accounts θα δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν περισσότερα στατιστικά για το Instagram account τους. Για παράδειγμα, θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν το “follower growth” και επίσης να διαλέξουν το καλύτερο μέσο που θα μπορεί ένα άτομο να επικοινωνήσει μαζί τους (DigitalΤrends)!

3To «YouTube Rewind 2018» έχει γίνει το πιο disliked video!

Κάθε τέλος του χρόνου, το YouTube δημοσιεύει ένα video με την ανασκόπηση της χρονιάς. Σε αυτό το video συμπεριλαμβάνονται οι κορυφαίοι YouTubers της χρονιάς και είναι πλέον παράδοση αφού γίνεται κάθε χρόνο από το 2010!

Φέτος όμως, κάτι φαίνεται να πήγε στραβά γιατί το συγκεκριμένο video έχει φτάσει 14 εκατομμύρια dislikes, 4 εκατομμύρια περισσότερα από το 2ο πιο disliked video που είναι το τραγούδι «Baby» από τον Justin Bieber (DigitalΤrends)!

4Πώς διαχειρίζονται τα χρήματα τους οι millennials;

Μια πρόσφατη έρευνα από τον Charles Schwab υποστηρίζει ότι οι millennials κάνουν αρκετά καλές κινήσεις για να διαχειρίζονται τα χρήματα τους. Κάποια πράγματα που κάνουν καλά οι millennials είναι να βάζουν στόχους για να αποταμιεύουν κάθε μήνα ένα χρηματικό ποσό. Επίσης, το 34% έχει αναλυτικό ιστορικό με τις αποταμιεύσεις αλλά και με μακροπρόθεσμους στόχους.

Η έρευνα δείχνει επίσης ότι οι millennials ξοδεύουν αρκετά χρήματα στον καφέ, δεν πληρώνουν έγκαιρα τους λογαριασμούς τους και δεν έχουν ένα ξεκάθαρο budget για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Τι αποτελέσματα θα είχαμε αν αυτή η έρευνα γινόταν στην Κύπρο (Forbes);

5Το Influencer Marketing θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο το 2019!

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν πολλοί beauty influencers αλλά και brand founders! Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για το influencer marketing, αφού αρκετά μεγάλα brands το έχουν εντάξει στις καμπάνιες τους. Μέχρι το 2020, οι ειδικοί του χώρου πιστεύουν ότι η αγορά του influencer marketing θα φτάσει την αξία των 5-10 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Επίσης, πολλοί προβλέπουν πως οι influencers με μικρότερο κοινό (αυτοί που αποκαλούμε “micro-influencers”) θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Αυτό γίνεται διότι οι micro-influencers πετυχαίνουν περισσότερο engagement με το κοινό τους καθώς και authenticity, που είναι κάτι πολύτιμο για τα brands (Glossy)!

Κάνε εγγραφή στο StudentLife Insights Newsletter για να είσαι up-to-date με ότι παίζει στον κόσμο των νέων. Κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στο inbox σου!